Erkek Bileklik Ölçüleri Nasıl Hesaplanıyor?

Erkek Bileklik ebatları konusunu basit bir örnekle anlatalım.
Diyelim ki;

WISH FOR NISH Online Satış mağazasında, "Kapalı Ebadı"nın yaklaşık 20 cm. olduğu belirtilen bir Erkek Bilekliği söz konusu...

deri-erkek-bileklik-wishfornish

Kapama Sistemi gereği, Paslanmaz Çelik Kilit; bilekliğin diğer ucundaki, deri bölümün içinden geçirilerek sabitlendiği için, normalde açık halindeyken, yaklaşık 21 cm. olan uzunluğu; kapalı olduğu zaman, içinden geçirildiği deri bölümün et kalınlığı kadar yani yaklaşık 0,5 cm kadar daha kısalarak 20,5 cm olmaktadır.  Yani bilekliğin kullanılır durumundayken İç Çevresi; 20,5 cm'dir. 


celik-erkek-bileklik

Dolayısıyla bu durumu Online Satış mağazamızdaki ürün bilgisi bölümünde Kapalı Ebat: 20,5 cm olarak göreceksiniz.

deri-erkek-bileklik-celik

Yeni bir bileklik siparişi vermeyi planladığınızda, bir mezura ve ya bir ip ve cetvel yardımıyla, bileğinizin çevresini ölçmeniz ve satın almak istediğiniz bilekliğin ebadının size uygun olup olmadığı bu şekilde kontrol etmeniz, doğru seçim yapabilmeniz için izlenecek en iyi ve kolay yöntemdir.

deri-celik-erkek-bileklik

Kişinin bilek genişliği, yaş, boy, kilo, kemik yapısı ve uygulanan spor faaliyetlerine göre değişiklik göstermekle birlikte, genellikle Kapalı haldeyken iç çevresi: 20 cm- 20,5 cm olan bileklikler, yaklaşık 25 yaş ve üzeri pek çok standart ebattaki erkeğin bileği için uygun ölçülerdir.

1 yorum: