Mor İpekli Gümüş Semazen Kolye

İçindeki asaleti, her daim tüm zerafetiyle ortaya koyan Yelda Hanım, Wish For Nish markalı özel tasarım, el yapımı Gümüş Semazen Figürlü, Mor İpek Kordonlu Kolyesiyle "Wish for Nish ve Siz"de...

Mor Renginin Etkilerini kısaca değerlendirmek gerekirse;



Kırmızı ve Mavinin karışımından ortaya çıkan ve tamamlayıcı rengi Sarı olan, Mor; asilliği ve kendine güvenmeyi simgelerken, ruhsal enerjisi;vizyon ve sezgi ile barışık alanda seyreder. 

Sanatçı kişilik,düşünce ve tolerans, Mor renkle birleşiktir. Sakinleştirici ve dinlendirici yönü, alçak gönüllülük etkisi ile tam bir bütünlük oluşturur.




Fiziksel özellikleri olarak Mor renk beynin arka tarafındaki bezlere etki ettiğinden vücuttaki tüm salgı bezleri ile irtibattadır.Bu potansiyelde hormonal aktiviteleri de düzenler. 


Zenginliği, asaleti, lüks ve ihtişamı çağrıştıran bir renk olan "Mor", Konsantrasyonu ve hayal gücünü artırarak, kişiye ilham veren bir renktir. 

Mor renge sempati duyanlar genelde, ağır başlı, asil ruhlu ve duygusal yapılı olmaları sebebiyle sanatçı ruhlu insanlardır.


Ev dekorasyonu açısından ele alınırsa; 

Mor renginin tonları olan Lavanta, Leylak gibi renkler; ilham verici etkileriyle, beyinsel faaliyetleri ve sanatsal düşünceyi artırdığı için, özellikle sanatçıların olmak üzere, çalışma odalarındaki aksesuarlarda sıklıkla tercih edilebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder